Avocat drept penal Cluj - GÎNDAC CRISTIAN

Infracțiuni de corupție

Cristian Gîndac este avocat în Baroul Cluj, specializat în drept penal, în infracțiuni de corupție: luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență. 

Avocat Cristian Gîndac oferă consultanță, asistare și reprezentare în fața organelor de urmărire penală și a instanțelor de judecată a clienților implicați în dosare care au ca obiect infracțiuni de corupție, cum ar fi: luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență, infracțiuni prevăzute în legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de coruție.

Cristian Gîndac este avocat specializat în drept penal și oferă servicii juridice complete atât inculpaților cât și persoanelor vătămate implicate în dosare care au ca obiect infracțiuni de corupție.

Solicită acum gratuit o întâlnire online, prin intermediul aplicațiilor Google Meet, Zoom, Whatsapp, Skype sau Facebook Messenger cu avocat Cristian Gîndac în legătură cu infracțiuni de corupție prevăzute în codul penal sau în legea 78/2000.

Infracțiunile de corupție, de regulă, prezintă o complexitate ridicată datorită măsurilor de supraveghere tehnică folosite de organele de urmărire penală pentru a surprinde momentele esențiale ale săvârșirii infracțiunii (investigatori sub acoperire, colaboratori, supraveghere tehnică prin audio-video, înregistrări ambientale, etc).

 

Infracțiuni de corupție – Acestea sunt incriminate atât în codul penal, cât și în alte legi speciale.

  • Codul penal în vigoare: art. 289 Dare de mită, art. 290 Luare de mită, art. 291 Trafic de influență, art. 292 Cumpărare de influență

  • Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție.

Competența materială a organelor de urmărire penală se împarte între Parchetele de pe lângă Tribunale și DNA (Direcția Națională Anticorupție), iar competența instanțelor de judecată aparține, de regulă Tribunalelor.

Gîndac Cristian Călin
Gîndac Cristian Călin

Avocat specializat în drept penal

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on vk
Share on whatsapp
Share on google
Share on pinterest
Share on skype
Share on email
error: Content is protected !!
Call Now Button